Home / archiefcentraal / grensverleggende fotocursus vakantie op kos

grensverleggende fotocursus vakantie op kos

Dat zijn de ingrediënten van de TravMundo fotoreis naar het Griekse eiland Kos. Eigenlijk is Kos een openluchtmuseum met de vele bezienswaardigheden, een weelderige natuur, fleurige tafereeltjes en prachtige uitzichten. Daar kun je je met je camera heerlijk uitleven.

De combinatie van een fotocursus in je eigen taal en vakantie onder de zon van afgelopen jaar in Bodrum was een succes. Dit jaar daarom opnieuw een fotocursus, maar nu met de focus op Kos en georganiseerd in samenwerking met Foto & Zo van vakfotograaf Jeroen Tielbeek. Hij verzorgt al jaren fotocursussen voor starters en gevorderden, waarbij alle facetten aan bod komen. Deze grensverleggende fotocursus-vakantie op Kos biedt vanwege het kleinschalige en informele karakter ruimte aan een beperkt aantal cursisten. Dus wie ‘t eerst komt…

Inbegrepen: volledig verzorgde reis is inclusief vlucht Amsterdam – Kos – Amsterdam, luchthaventransfers,  7 overnachtingen in het Kipriotis Village op basis van all-inclusief in een 2-persoonskamer* (1-persoonskamer tegen toeslag), Nederlandstalige begeleiding door vakfotograaf Jeroen Tielbeek, 5 theorielessen en cursusboek fotografie, 4 praktijklessen op locatie en excursie naar het authentieke Zia. 

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, reis- en annuleringsverzekering, ruimbagage.

Informatie over de fotocursus:

info@foto-en-zo.nl

0572-365020 

http://www.foto-en-zo.nl

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.