go ahead eagles verliest eerste wedstrijd in 2017 van az

De eerste grote kans kwam op naam van Rienstra. De middenvelder van AZ schoot echter net over. Aan de andere kant liet nieuweling Manu zich duidelijk zien. Hij probeerde het achter het standbeen langs, maar zijn inzet werd geblokt. Even later had AZ een strafschop kunnen krijgen na hands van Schenk, maar Makkelie gaf die niet. In de slotfase kreeg Tankovic de beste kans, maar kopte in de handen van Zwarthoed.

In de tweede helft duurde het even voordat de wedstrijd weer op gang kwam. Rienstra zag een schot geblokt worden en aan de andere kant schoot Achenteh over. Ruim twintig minuten voor het einde was het raak voor AZ. Weghorst ontsnapte aan buitenspel en schoot in de korte hoek raak. Het was de derde treffer voor de spits uit Borne dit seizoen tegen Go Ahead.

Trainer Hans de Koning werd kort daarna naar de tribune gestuurd na aanmerkingen op de leiding. Invaller Maatsen was twee keer gevaarlijk namens Go Ahead, maar scoorde niet. Aan de andere kant deed Jahanbakhsh dat wel op fraaie wijze en leek het duel te beslissen. Aan de andere kant benutte Antonia echter nog een strafschop en bracht daarmee de spanning nog even terug. Aan de andere kant kreeg AZ echter ook nog een strafschop en omdat Jahanbakhsh niet faalde was de eindstand 1-3.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.