Home / archiefcentraal / go ahead eagles huurt talentvolle middenvelder van liverpool

go ahead eagles huurt talentvolle middenvelder van liverpool

“Pedro staat in Engeland te boek als een groot talent”, weet ook technisch manager Dennis Bekking. “Niet voor niets verlengde Liverpool vorig jaar zijn contract tot 2020. We zijn zeer content een speler met zijn kwaliteiten toe te voegen aan onze selectie. Ik heb hem zelf zien spelen in Liverpool en was onder de indruk van zijn voetballende kwaliteiten. Hij is balvast, brengt rust in balverlies en balbezit en beschikt over veel inzicht en spelintelligentie”, zo valt te lezen op de clubsite. 

Pedro Chirivella doorliep het eerste deel van zijn jeugdopleiding bij de club uit zijn geboortestad Valencia. In 2013 verruilde hij het zwart-wit voor het rood van Liverpool. Voor zijn nieuwe club maakte de verdedigende middenvelder op 18-jarige leeftijd zijn debuut in de Europa League-wedstrijd tegen Bordeaux. Inmiddels maakte Chirivella ook zijn debuut in de FA Cup en Premier League. Het tekent het grote vertrouwen dat manager Jürgen Klopp in de Spanjaard heeft.

Lees ook

Webinar over opvoeden in twee huizen

RAALTE – Dinsdag 26 oktober om 20.30 houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.