gezocht klussen voor nl doet in raalte

De afgelopen jaren was NL Doet in de gemeente Raalte een groot succes. Door intensieve samenwerking tussen het Vrijwilligerspunt Raalte, Landstede Welzijn en het Carmel College Salland hebben vele handen (jong en oud) licht werk gemaakt.

Dit jaar vindt NL Doet plaats op 10 en 11 maart. Ook dit keer zal het Vrijwilligerspunt Raalte het lokale vraag en aanbod bij elkaar brengen. Vanwege de goede ervaringen zal het Carmel College en Landstede Entree MBO ook in 2017 weer met groepen scholieren (onder begeleiding) vrijwilligersklussen uitvoeren op vrijdag 10 maart.

Gezocht: klussen
Binnen maatschappelijke organisaties zijn er altijd wel klussen waaraan men niet toekomt of die niet alleen door eigen vrijwilligers gedaan kunnen worden. Het kan om grote, maar ook om kleine klussen gaan. NL Doet is de uitgelezen kans om elke klus te klaren.

Aanmelden van een klus voor overige vrijwilligers kan via de website van NL Doet. Hierbij geldt, dat hoe langer de klus bekend is, hoe beter erop voorbereid kan worden en hoe groter de kans is op genoeg vrijwilligers. 

Aanmelden van een klus voor een groep scholieren kan tot uiterlijk 9 februari. Meld je een klus aan voor scholieren, dan wordt men tevens uitgenodigd voor een presentatie over wat je kan verwachten, maar ook wat je kan doen om de kans zo groot mogelijk te maken dat deze nieuwe vrijwilligers blijven plakken bij de organisatie.

Financiële bijdrage
Meld je jouw klus tijdig aan voor NL Doet, dan kan het Oranje Fonds onder voorwaarden een bijdrage geven van maximaal 400 euro. Dit kan tot uiterlijk 31 januari. Voorwaarden staan op staging2.nldoet.nl. Daar staat ook aanvullende informatie over NL Doet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.