gewonde bij carbidschieten wijhe nog in het ziekenhuis

De jongen kreeg bij het carbidschieten een ton tegen het voorhoofd. Het hoofdletsel is dusdanig ernstig dat het slachtoffer het ziekenhuis nog niet mag verlaten. Dat laat desgevraagd een woordvoerster van de gemeente Olst-Wijhe weten aan RTV Oost.

De gemeente betreurt het ongeval, maar beschouwt het als een eenmalig incident. “Het is vuurwerk en dat kan soms een verkeerde afloop hebben. Heel vervelend voor de persoon in kwestie en de familie, maar het is nog geen aanleiding om het carbid schieten tijdens de jaarwisseling voortaan in te perken”, aldus de gemeentewoordvoerster.  

Het carbidschieten werd direct na het ongeval in Wijhe wel meteen beëindigd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.