gemeente olst wijhe introduceert jeugdcompliment

Het jeugdcompliment is bedoeld voor jongeren tot achttien jaar, die zich op een bijzondere manier inzetten voor de samenleving van Olst-Wijhe. Ook jongeren die buiten deze gemeente wonen, kunnen ervoor in aanmerking komen als ze zich inzetten voor de gemeenschap van Olst-Wijhe.

Kandidaten voor het Olst-Wijhese jeugdcompliment mogen maximaal 17 jaar zijn. De kandidaat moet zich langere tijd belangeloos ingezet hebben voor anderen of een bijzondere eenmalige prestatie met maatschappelijke betekenis geleverd hebben. Daarbij kan gedacht worden aan jongeren die zich inzetten voor een vereniging, kinderen die de buurt schoon houden, jongeren die de zorg voor familie op zich nemen (mantelzorg), kinderen die een inzamelingsactie voor het goede doel hebben georganiseerd of een heldendaad hebben verricht. De inzet moet zijn gedaan in de gemeenschap van Olst-Wijhe.

Wie verdient het compliment?
Meld deze jongere dan voor 15 februari 2017 aan voor het jeugdcompliment via staging2.olst-wijhe.nl/jeugdcompliment. Op de Nationale Complimentendag, woensdag 1 maart, vindt de eerste uitreiking plaats als er goede aanmeldingen zijn.

Een jury, die onder anderen uit achttien jongeren bestaat, beoordeelt de nominaties op basis van een aantal voorwaarden. Voor de winnaar ligt een cadeaubon van honderd euro klaar. Alle anderen die worden voorgedragen, kunnen een cadeaubon van dertig euro krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.