geen appartementen maar vrijstaande huizen op locatie dijk

In november is de voormalige garage van Dijk gesloopt. Toen waren de plannen voor appartementen actueel, zij het dat tekeningen die toen in omloop waren, al enigszins aangepast waren.
 
Hans Westenenk: “In samenspraak met de gemeente wordt momenteel de verkaveling verder uitgewerkt. Intentie is om de locatie te verkavelen voor vier luxe vrijstaande woningen, waarbij één kavel ook de mogelijkheid krijgt voor een separate bedrijfs-  c.q. kantoorruimte met ontsluiting aan de Capellenweg.”
 
De gemiddelde kavelgrootte zal zo’n 550m2 worden, met verkoopprijzen vanaf ca. 190.000,= v.o.n. De verwachting is dat eind februari de uitwerking is afgerond en kavels op de markt gaan komen. Belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden bij Siebert makelaars (tel.: 0572-363664 of info@siebertmakelaars

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.