gay pride lemelerveld gaat er komen

Dat laat de organisatie weten op hun Facebookpagina.

“We are gonna make Lemelerveld pride, want de gaypride Lemelerveld gaat er komen! Waar je ook bent of wat je ook doet, pak meteen de agenda erbij en noteer: Zaterdag 22 juli 2017. Haal je foute kleren uit de kast of trek jezelf uit de kast, want het gaat een enorm mooie dag worden! Iedereen is welkom, in Lemelerveld kun je namelijk gewoon jezelf zijn.”

Grap
Het begon als een grap toen Thijs Mars en Karijn Lodewijks uit Lemelerveld bij elkaar zaten op de bank en aan de praat waren over de Gay Pride in Amsterdam. Daar wilden ze graag een keertje naar toe, maar het was er nog niet van gekomen. Verplichtingen, werk, tijd, afstand… “Dan moeten we er maar eentje in Lemelerveld organiseren, zo zeiden we. Niet al te serieus bedoeld. Voor de gein hebben we die avond nog een Facebook-eventpagina aangemaakt. Maar daarna kwamen ineens allemaal enthousiaste reacties.” 

Ook Lynn Kleinlugtenbeld sloot zich aan en het idee voor de Gaypride Lemelerveld was geboren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.