Home / archiefcentraal / frank zaalberg de snelste op de pony in marienheem

frank zaalberg de snelste op de pony in marienheem

Frank Zaalberg reed het eerste parcours al snel, maar leek voor de barrage echt alles uit de kast te halen. Bij binnenkomst gaf hij zelfs, voor de bel geklonken had, zijn pony het teken dat het alles of niets was. Toen de bel klonk, wisten Frank en zijn pony Cindy wat ze moesten doen. Vanaf de eerste tot de laatste hindernis liet Cindy zich precies daar heen sturen wat Frank in gedachten had. Zij zette een tijd neer waar later niemand meer aan wist te komen (30,45 seconden).

Kas Gorter deed nog een dappere poging en maakte een gewaagde keuze richting laatste hindernis. Zijn pony Daisy viel net een paar seconden stil, waardoor Kas genoegen moest nemen met de tweede plaats.

Derde werd Jesse Berkers met Dragon. De vierde plaats ging naar Babette Hanse met Nemo en de vijfde prijs mocht opgehaald worden door Justin Koopman.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.