Home / archiefcentraal / feestelijke en sportieve start nieuwe jaar bij ttv heino

feestelijke en sportieve start nieuwe jaar bij ttv heino

Na de gebruikelijke nieuwjaarswensen werd een speldje uitgereikt aan de leden die al meer dan 25 jaar lid zijn van de vereniging. Maar liefst 13 leden ontvingen een ere speldje.

Daarnaast werden ook oud kampioenen gehuldigd. Uit handen van voorzitter Ronald Kieftenbeld ontvingen Ruud Meijer, Hans Lubbers, Coen Bisschop, Harry Bottenberg en Arnout Kok een schaal. Zij zijn sinds de oprichting van de vereniging in 1973 minimaal 5 keer clubkampioen geworden.

Ook was er een speciaal welkom voor een groep van 9 nieuwe leden. Bij het stoppen van TTV Effect uit Mariënheem besloten 9 leden dat tafeltennissen te leuk is om mee te stoppen en zochten contact met de Heinose vereniging. TTV Heino is erg blij met de nieuwe groep leden, het totaal aantal leden komt hiermee op 85. In de regio is TTV Heino met 12 senioren en 3 jeugd competitie teams inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste verenigingen.

De avond werd afgesloten met een gemengd dubbeltoernooi met 27 deelnemers. Middels loting werden iedere wedstrijd dubbelpartners samengesteld. Na 7 wedstrijden per persoon kwam Paul Rouhof als winnaar uit de strijd. “Dit was een mooie opwarmer voor de clubkampioenschappen op 20 januari waarbij ik de strijd aan zal gaan met Thom van den Eijkel en Arnout Kok.” aldus oud Mariënheem speler Paul.  

Lees ook

Luttenberg maakt zich op voor Dorpskwis

LUTTENBERG – In Luttenberg vindt op zaterdag 30 oktober een Dorpskwis plaats. Honderden dorpsgenoten, verenigd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.