excelsior met klucht in broekland

Het stuk handelt over het hotel waar Evert tijdelijk de scepter mag zwaaien. Daar gaat niet van een leien dakje. Het hulpje van Evert is te lui om te werken en er gaat van alles mis met de reserveringen. Daarnaast is er van alles aan de hand met de gasten. Eentje heeft een afspraak met de dominee, een ander vervult zijn huwelijkse plichten niet en twee zusjes willen de natuur verkennen.

De voorstellingen beginnen allemaal om 20.00 uur, met uitzondering die van woensdag. Deze is speciaal bedoeld voor 55-plussers en begint om 19.00 uur.

Na afloop van de laatste voorstelling op vrijdag 3 februari is er een feestavond in het café met een DJ en een artiest. De entree voor de voorstellingen bedraagt 7,50 euro (inclusief een kopje koffie). Kinderen tot 15 jaar mogen voor 5 euro naar binnen. Reserveren is mogelijk bij de Hoppe via tel: 0570-531226 of aan de zaal. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.