enorme biologische groei in beeld op bio beurs zwolle

Thema Bio-beurs  2017: Groen bloeit
De snelle groei van biologische voeding brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Is er voldoende biologisch aanbod? En waar komt dat vandaan? Wat betekent opschaling voor de relatie boer-consument? Daarom is het thema van Bio-beurs 2017: ‘Groen bloeit’. Miriam van Bree, directeur Triodos Bank, legt uit: “Het thema omschrijft heel goed de uitdagingen van deze tijd. Eigenlijk is het thema tweeledig, namelijk biologisch bloeit: de enorme groei zorgt voor vragen op het gebied van grondstoffen, omschakelen en prijzen. De andere kant van het thema is de wereldwijde groei van groene en duurzame initiatieven, en hoe we hier als biologische sector op in kunnen spelen. 

Hét (biologisch) evenement van het jaar!
De Bio-beurs is dé plek om potentiële klanten, Nederlandse collega’s en nieuwe relaties te ontmoeten. Van boer tot bord: iedereen met een professionele interesse in biologische voeding is aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.