eerste helft pec ajax geen reclame voor het voetbal

Vooral aan Ajaxzijde (met die gekke uit-shirts moet het ook eens afgelopen zijn, gewoon je eigen clubtenue dragen!) lieten Ziyech, Klaassen, El Ghazi en Dolberg zich gewillig wat over de grond buitelen om vrije trappen te versieren. Higler deed daar graag aan mee.

Aan PEC-kant deden acties van Ehizibue, Brock-Matsen en Menig het publiek nog wel wat opveren, maar dat was vermoedelijk meer om even de armen, benen en stembanden op te warmen dan om echte kansen te bejubelen.

Na twintig minuten werden de intenties van beide ploegen zichtbaar. PEC groef zich toen al in en liet Ajax het spel maken. De bal rondspelend en loerend op een kans, was daar ineens en afstandsschot van Ziyech. Maar een minuut later kreeg PEC ook waar het op loerde: een uitval met bijna een goal voor Brock-Madsen. Na een scrimmage en een bal op de arm van een op de rond liggende Ajax-verdediger ging de bal uiteindelijk naast.

Na een half uur liet dan eindelijk het eerste echte wapenfeit op te tekenen. Na een prachtig splijtende pass van Ziyech komt El Ghazi vrij voor Mickey de Haan. Maar El Ghazi schiet hem recht in de handen van de PEC-keeper.

Na 35 minuten wisselt Bos al voor de eerste keer. Bij Ajax komt Kluivert er in en Younes gaat er uit. Younes, het is dan de eerste keer dat ie van zich laat horen…

Ehizibue haalt nog een domme gele kaart op door een bal weg te schieten op een dood spelmoment, maar meer had de eerste helft niet om handen.

Of zoals de buurman op de tribune zegt: “dat mag de tweede helft wel wat beter!”

[tweetwidget type=”search” query=”pecaja” height=”300″ limit=”20″ id=”” autoscroll=”1″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.