edwin evers band sluit openingsavond ribs and blues af

Momenteel toert de band met een spetterende show door de grote Nederlandse theaters die dan steevast uitverkocht zijn.

Festivalshows, zoals Ribs & Blues in Raalte, zijn ongebruikelijk voor deze 13 mans band, met de beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Nederlands’ bekendste ochtend-dj. Maar de exclusieve gelegenheid om samen met de legendarische Beach Boys en Golden Earring notabene in Raalte op één podium te kunnen staan, wordt niet overgeslagen.

Edwin Evers, zelf woonachtig in Hardenberg, weet wel hoe in Salland een feestje moet worden gebouwd. Met creativiteit, virtuositeit en vooral ‘feel’ brengt de Edwin Evers Band op hoog niveau swingende interpretaties van hun eigen favoriete wereldhits.

Kaarten
De voorverkoop voor deze bijzondere openingsavond is in volle gang en de belangstelling is vanuit het hele land groot. De poorten van het festivalterrein aan De Domineeskamp in Raalte openen op Pinksterzaterdag dan ook al om 18.00 uur. De organisatie van Ribs & Blues rekent op “een volle bak”.

Kaarten a 25 euro (excl servicekosten) zijn online te bestellen via staging2.ribsenblues.nl  en bij de lokale voorverkoopadressen in en om Raalte. Aan de deur kost een kaartje 32,50 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.