eagles verliest in pover duel tegen utrecht

De eerste helft van de wedstrijd hebben we hier al beschreven. De tweede helft leek in het begin iets meer spektakel op te leveren, maar de storm op het veld ging na tien minuten al weer liggen. In het stadion overigens ook. Er hing een sluier van gelatenheid over de Adelaarshorst. De spandoekactie op de tribune sprak misschien wel boekdelen. Die ging over de beloftenteams in de eerste divisie. Het is maar waar je  je als supporter druk om maakt 😉

In de 61ste minuut kreeg invaller Darren Maatsen rood. Hij werd onderuit gehaald door Van der Maarel. Maatsen wond zich op en trapte na. Direct rood. De wedstrijd was toen eigenlijk wel gespeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.