dynamic tennis olst sluit zich aan bij sportcarrousel

De enthousiaste deelnemers kwamen van woon- en werklocatie Ygdrasil op uitnodiging van de Sportcarrousel en ut Huus. Het was voor hen de tweede keer dat ze op deze manier konden sporten.

Ze genoten zichtbaar van de diverse sporten. Van handbal tot tafeltennis en van voetbal tot jeu de boules. Natuurlijk was er ook de mogelijkheid om het zogeheten dynamic tennis uit te proberen. De lokale vereniging DTO sloot zich deze dag namelijk officieel aan bij de Sportcarrousel. Inmiddels is dit de vierde vereniging in de gemeente Olst-Wijhe die zich bij de Sportcarrousel heeft gevoegd.

Sportkaart
Wethouder Anton Bosch was als speciale gast aanwezig om de sportkaart van DTO in ontvangst te nemen. Hij plaatste de kaart samen met DTO-voorzitter Herman Dericks in de display voor aangepast sporten. Deze display staan bij beide fysiotherapiepraktijken in Olst en Wijhe.

Als extra verrassing had Derickx een cadeautje voor de Sportcarrousel; hij overhandigde de organisatie een aantal rackets en de daarbij behorende softballen. Deze kunnen van nu worden ingezet en gebruikt.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.