dubbelconcert mpingo clarinet choir en borowicz trio

 Aan dit concert werkt ook het Borowicz Trio mee, een trio uit Polen met klarinet, piano en fluit. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en in de voorverkoop te bestellen via de website van Mpingo: staging2.mpingo.nl

Op het programma staan bekende klassieke werken. Van de bekende vrolijke Radetzkymars van Strauss tot de gevoelige klanken van Air van Bach. Ook Beethoven en Bizet staan op het programma. Het Borowicz Trio komt uit Polen en bestaat uit drie (beroeps)musici: Barbara Borowicz (klarinet), Grzegorz  Rudny (piano) en Natalia Chudzicka (fluit). Zij maken een torunee door Nederland en spelen stukken van onder andere Saint-Saëns en Bloch.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.