drie uur lang gratis parkeren in parkeergarage raalte

Het levert 105 extra parkeerplekken op waar geparkeerd kan worden met een parkeerschijf. De 34 parkeerplaatsen van de bewoners van appartementencomplex Het Schip/De Wal blijven eigendom van de bewoners. Dertien andere plekken blijven beschikbaar voor verhuur.

Uitzonderingen
Op de parkeerplekken waar je nu moet betalen, geldt straks dat je maximaal drie uur mag parkeren met een blauwe schijf. Maar er zijn uitzonderingen.

– Domineeskamp, Molenhof, Verheydenstraat, Schoolstraat: maximale parkeerduur 2 uur- Parkeerplaatsen Varkensmarkt: maximale parkeerduur 0,5 uur.

Woensdag (vandaag) is er van 16.30 tot 19.30 uur een inloopavond op het gemeentehuis over de nieuwe parkeersituatie in Raalte. Op de inloopavond kan door het invullen van een reactieformulier gereageerd worden op de plannen. Dit kan vanaf morgen ook via een digitaal formulier op de site van Raalte. Reactie is niet mogelijk op het besluit om betaald parkeren af te schaffen. Dat heeft de gemeenteraad in december besloten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.