derde actieronde trots op wijhe start en is verbeterd

Ook is het formaat van de stempelkaart kleiner gemaakt, waardoor u deze gemakkelijker in de portemonnee kunt doen. De derde actieronde duurt ook weer twee maanden, namelijk tot en met 15 maart 2017. U kunt in deze twee maanden 5 stempels van verschillende Gastvrij Wijhe ondernemers verzamelen en zo kans maken op leuke prijzen. U mag meerdere volle stempelkaarten inleveren.

Bekendmaking winnaars

Op donderdagavond 18 januari rond 21.00 uur worden in De Verlenging de prijswinnaars van de tweede actieronde getrokken. Houd ook nu weer de websites en Facebookpagina’s van Wijhe ’92 en Gastvrij Wijhe én natuurlijk de Huis aan Huis Reklamix in de gaten om te zien wie de gelukkigen zijn. Over de uitslag wordt zo snel mogelijk gecorrespondeerd en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.