Home / archiefcentraal / derde actieronde trots op wijhe start en is verbeterd

derde actieronde trots op wijhe start en is verbeterd

Ook is het formaat van de stempelkaart kleiner gemaakt, waardoor u deze gemakkelijker in de portemonnee kunt doen. De derde actieronde duurt ook weer twee maanden, namelijk tot en met 15 maart 2017. U kunt in deze twee maanden 5 stempels van verschillende Gastvrij Wijhe ondernemers verzamelen en zo kans maken op leuke prijzen. U mag meerdere volle stempelkaarten inleveren.

Bekendmaking winnaars

Op donderdagavond 18 januari rond 21.00 uur worden in De Verlenging de prijswinnaars van de tweede actieronde getrokken. Houd ook nu weer de websites en Facebookpagina’s van Wijhe ’92 en Gastvrij Wijhe én natuurlijk de Huis aan Huis Reklamix in de gaten om te zien wie de gelukkigen zijn. Over de uitslag wordt zo snel mogelijk gecorrespondeerd en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.