deco home delmte neemt hoekman verf and wand over

Momenteel staat met Henri en Joke de derde generatie Hoekman aan het roer, maar de vierde generatie heeft te kennen gegeven het bedrijf niet te willen overnemen. Dat ze bij Deco Home Delmte uitkomen, is niet zo vreemd, want er wordt al een aantal jaren samen geflyerd in de regio om een groter gebied te bereiken.

Met pijn in het hart gaan Wim en Linda in de loop van mei over tot sluiting van de vestiging Heino om zich daarna in Raalte te vestigen, zowel zakelijk als privé. Deco Home Delmte heeft in Heino te weinig capaciteit om het ruime aanbod aan verf en praktisch alles voor vloer, wand en raam te herbergen. De winkel in Raalte is zeker drie keer zo groot. Alle ruimte om het bestaande assortiment van Hoekman uit te breiden met PVC vloeren, laminaat en shutters.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.