de stoppelkaters organiseren carnavalsmarkt in leeren lampe

Begint het bij jou ook te kriebelen. Alweer zin in carnaval? Ben je op zoek naar kleurrijke carnavaleske kleding, geinige hoedjes, absurde accessoires of kitscherige sieraden? Allerhande nieuwe en tweedehands goederen kunnen worden ingebracht. Deelnemers aan de optochten kunnen wellicht op die manier van hun ‘voorraad’ afkomen. Niet geschoten…

Tweede leven
De carnavalskleding, waar uren en uren arbeid in zat, heeft recht op een ‘tweede leven’. Andere feestvierders kunnen er maar wat blij mee zijn en het kan voor hen de finishing touch betekenen. Je komt eenvoudig van de leuke spullen af en anderen zijn er mee in hun nopjes. Je ruimt mooi op en krijgt er nog een ‘leuke fooi’ voor terug. Aardig toch? Dat houdt carnaval levend.

Organisatie
De organisatie zorgt voor de kramen. Deze kosten 15 euro per stuk. Inschrijving tot en met 16 januari. Vol is vol! Mail je naam, adres, telefoonnummer en aantal kramen naar: carnavalsmarkt.raalte@hotmail.com.

Op zoek naar carnavalskleding? Dan ben je als bezoeker van de gratis carnavalsmarkt van harte welkom op zaterdag 11 februari, tussen 12.00 en 16.00 uur in de Leeren Lampe in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.