de lemeler esch mooiste natuurcamping van nederland

Ontdekken, verrassen en verbinden met natuur

Eigenaren Tinus en Wilma Ellenbroek zijn enorm trots dat zij tot de top 4 van Europa behoren en hier als enige Nederlandse camping tussen staan. “Een prachtige bekroning op ons 35-jarig jubileum dit jaar! Ook voor de medewerkers, waarmee we samen de veranderingen naar natuurcamping ingezet en vormgegeven hebben. Het resultaat van teamwerk!”

“Keuzes maken wordt beloond. We willen onze gast graag laten ontdekken, verrassen en verbinden met de natuur. Of gasten nou alleen komen, samen of met een heel gezin; iedereen geniet op een eigen manier van de natuur”, aldus Wilma.

Back-to-basic in combinatie met luxe voorzieningen

De liefde van Tinus en Wilma voor natuur is goed terug te zien op de camping. De unieke ligging aan de Archemer- en Lemelerberg waarbij je binnen een paar passen vanaf de camping midden op de heide staat, de natuurlijke inrichting van het terrein, de wijze van duurzaam ondernemen en de natuuractiviteiten maken het verblijf een bijzondere beleving. Onderscheidend is de combinatie van back-to-basic kamperen in de natuur met toch luxe voorzieningen van hoge kwaliteit in een unieke omgeving.

Wilma geeft aan het heel belangrijk te vinden gasten zowel fysiek als mentaal ruimte te bieden. Dit is terug te zien in de royale kampeerplaatsen, de flexibiliteit bij het boeken en ook bijvoorbeeld aan het kunstproject ‘Zitmomenten’, waarbij bijzondere zitcreaties middenin de natuur opgesteld staan. Veiligheid, aandacht voor natuur, creativiteit in plaats van entertainment en een goed onderhouden terrein zijn ook belangrijke waarden.

Recreëren in de natuur draagt positief bij aan de gezondheid en ontwikkeling. “Wij zijn ervan overtuigd dat je de natuur kunt beschermen en tegelijkertijd de natuurliefhebber optimaal kunt laten genieten van al het moois – en ook lekkers – dat de natuur te bieden heeft. We hopen dat deze nominatie ook een belangrijke bijdrage heeft voor de omgeving en mensen stimuleert te komen genieten van de nog – voor velen – onontdekte plekjes in de natuur”, aldus Tinus. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.