de culturele adviesraad raalte zoekt een nieuw lid

In de gemeente Raalte gebeurt erg veel op het gebied van kunst en cultuur. Denk aan alle festivals die worden georganiseerd en de vele culturele verenigingen die in de gemeente actief zijn. De Culturele Adviesraad Raalte (CAR) geeft gevraagd en ongevraagd advies over een aantal onderdelen van het cultuurbeleid van de gemeente Raalte. Daarnaast geeft de CAR ook advies aan HOFeducatie/advies die een aantal onderdelen van het cultuurbeleid uitvoert.

Samenstelling van de CAR
De CAR bestaat uit maximaal 7 personen waarbij de voorkeur uitgaat naar een bezetting die kennis heeft van de volle breedte van het werkveld kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Voor de aanvulling van de CAR wordt op korte termijn een lid gezocht.

Van het lid wordt de volgende algemene (persoons)kenmerken verwacht:
– Kennis, ervaring en affiniteit met cultuur in de meest brede zin
– Betrokkenheid en ervaring met lokale culturele activiteiten
– Teamspeler
– Oplossingsgericht
– Objectief
– Actieve betrokkenheid bij de samenleving

Zittingsduur
De zittingsduur van de leden van de CAR is 3 jaar, waarbij er 1 keer kan worden verlengd.

Werkwijze
De CAR komt maximaal 10 keer per jaar bijeen. De vergaderingen vinden plaats in de gemeente Raalte. De voorbereiding en verslaggeving wordt uitgevoerd door HOFadvies/educatie. De combinatiefunctionaris onderwijs-cultuur en de cultuurmakelaar zijn als adviseur toegevoegd aan de CAR.

Vergoeding
Leden van de CAR ontvangen geen vergoeding.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Borger, secretaris van de CAR, op telefoonnummer Telefoon: 0572 361 361 of mirjam.borger@hoftheater.nl.

Meer informatie over het cultuurbeleid van de gemeente Raalte vindt u op de website van de gemeente Raalte via http://bit.ly/2j3PaLX

Reageren?
Heeft u belangstelling voor deze functie? Mail dan voor 17 februari 2017 uw schriftelijke motivatie met CV naar mirjam.borger@hoftheater.nl.

Per post mag ook:
HOFtheater
T.a.v. Mirjam Borger
Voorhof 2
8102 MH Raalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.