de bevers d1 wint gemakkelijk van dio bedum

De opdracht was dan ook in ieder geval ons basisniveau te halen. Vandaag is dat goed gelukt. De hele wedstrijd (op het begin van de 3e set na) speelden we op of boven ons basisniveau. Dit was ruim genoeg om met 4-0 te winnen. De setstanden zeggen genoeg, 25-17, 25-18, 25-18 en 25-16.  Er zat een duidelijk verschil in niveau en Bedum heeft geen enkele kans van ons gekregen en dat is een compliment aan ons team waard.

Het wordt sowieso een wat rare week voor ons, vandaag Bedum, maandag thuis tegen Annen en dan zaterdag uit tegen Annen. Maar wel een week waar we punten kunnen pakken en een mooie stap kunnen maken om ons vast in de top 3 te nestelen.

U leest het goed, maandagavond 23 januari spelen we om 20.00 thuis de inhaalwedstrijd tegen Annen. Publiek wat ons vandaag weer prima gesteund heeft is natuurlijk van harte welkom!!

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.