danny vera speelman and speelman en erik van muiswinkel in hoftheater

Daan en Joost Speelman staan op vrijdag 20 januari in het HOFtheater met hun nieuwe voorstelling ‘Het moet eruit’. In deze voorstelling blikken de Speelmannen op muzikale en humoristische wijze na tien jaar terug op hun carrière op de planken. Want het moet eruit bij Daan en Joost. Ze houden niets in en kroppen niets op: in deze jubileumvoorstelling blijft niks onbesproken. Aanvang is om 20.15 uur. In het kader van het Nationale Theaterweekend kosten kaarten voor deze voorstelling maar 10 euro.

‘De Olieworstelaar’ is het vijfde soloprogramma van acteur en grappenmaker Erik van Muiswinkel. In deze voorstelling neemt Van Muiswinkel het op tegen zichzelf. Dat doet hij met stevige grappen, rake typeringen en relativeringen. ‘De Olieworstelaar’ is een grappig, grimmig en uitputtend man-tegen-man gevecht waarin de cabaretier zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet en het publiek laat winnen. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 21 euro.

Open dag

Ter ere van het Nationale Theaterweekend opent het HOFtheater op zaterdag 21 januari van 12.00 tot 17.00 uur de deuren voor het publiek. Medewerkers van het HOFtheater, zoals directeur Roswyde Burgman en technicus Hans Blokpoel nemen geïnteresseerden mee langs het toneel, de kleedkamers en andere backstage-ruimtes. De bezoekers kunnen zien hoe het podium gereed wordt gemaakt voor de voorstelling van Erik van Muiswinkel van die avond.

In de artiestenfoyer geven Jason Frederick en Chalina Smit om de beurt mini-concerten en in de foyer is de exposante Tineke Hutten uit Heino aanwezig om te vertellen over haar werk dat daar op dit moment hangt. Kinderen kunnen zich laten schminken en goochelaar Fred-Ric laat trucs zien. Ook de Raalter brandweer presenteert zich. Tijdens deze Open Dag kan men op zoek naar de allerlaatste kaarten voor Jandino Asporaat, O’G3NE, Karin Bloemen, 3Koteboebo en Her Majesty. Er worden voor deze voorstellingen vrijkaarten verstopt in het gebouw. Wie ze vindt, mag ze houden.

Kijk voor meer informatie op staging2.hoftheater.nl.  

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.