cv de stoppelkaters organiseert de avond van de lach

Het GeinGalaBal is een avond voor een iedereen die van theater en show houdt. Theater in elke denkbare vorm zal ten tonele worden gevoerd. Niemand hoeft verkleed te komen. Een ieder die op aangename wijze vermaakt wil worden is van harte welkom.

Pronkzitting

Het programma is een pronkzitting voor onze door- en doorluchtige hoogheden; prins Gerard de 3e van de Stöppelkaters, prins Jarno de 1e van de Stöppelducks en prins Sil de 1e van de Krielen. Dit illustere drietal zal je van harte welkom heten op hun zittingsavond.

Het woord ‘zittingsavond’ zegt al genoeg; je kunt gezellig met vrienden en bekenden plaatsnemen aan lange tafels. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er een wervelende show aangeboden.

Buutreedners

De avond heeft niet voor niets de titel ‘De avond van de lach!’ gekregen. Drie fantastische buurtreedners zullen hun opwachting maken. Buutreedners zijn de stand-up comedians van het carnaval. Wat denk je van de in Raalte en omstreken wereldberoemde; Herman Tutert, de grootmeester onder de buutreedners. Hij weet als geen ander elke gebeurtenis in Raalte op de hak te nemen. Alleen zijn naam al, heeft in het verleden voor uitverkochte zalen gezorgd. Een buutreedner die in de herfst van zijn carrière is en nog het elan heeft van een jonge god.

Wibo Westra. Een beroemd artiest in menig theater. Ontelbare typetjes heeft hij op zijn repertoire staan. Deze avond zal hij zijn opwachting maken als Claus-CurrySaus. Claus die komt, zoals je zult begrijpen, uit Duitsland en dat is te horen ook! Hij maakt grappen over Hollanders en hij gaat nog zingen ook. Jawohl! Typische Deutsche Schlagers van Heino, Freddy, Jurgen Marcus und so weiter, und so weiter.

Ook Roy Schulten zal zijn alter ego, de vrolijke koster, weer van stal halen. Waarschijnlijk heeft het vertrek van pastoor Verweij hem de nodige inspiratie gegeven om daar op humoristische wijze een buut over te schrijven.

Acts in alle soorten en maten

De optredens van de buutreedners worden afgewisseld met spectaculaire acts. Zo zal de illustere Raad van Elf het begrip ‘Boyband’, op originele wijze presenteren. De Raad van Elf heeft op muzikale wijze haar sporen verdiend, door het winnen van de felbegeerde bokaal de Stöppelkraker van het jaar. Deze eeuwige roem heeft hun inspiratie gegeven om opnieuw een muzikale act te brengen.

Ook zullen de prinsen worden verrast met een bijzondere surprise act. Helaas kan over deze surprise act niet meer gemeld worden dan dat het groot, groter, grootst zal worden. Surprise, surpise!

Showdansen

De dansgroepen van carnavalsvereniging de Stöppelkaters laten elk jaar zien, waarom zij graag geziene gasten zijn bij menig show. De dansshows hebben altijd een bijzondere choreografie. Uitgevoerd door enthousiaste meiden die op menig dansfestival de nodige prijzen in de wacht hebben gesleept. Ook op het GeinGalaBal zullen de Krielen, de Fire-Cats en de Hofdames hun bekroonde showdansen aan u presenteren. Je waant je in de Raalter Moulin Rouge.

DJ KAPPA: grandmaster van de afterparty!

Na het programma zal de zaal vrij worden gemaakt, om er samen met onze door- en doorluchtige hoogheden een groot feest van te maken. DJ KAPPA weet als geen ander de dansvloer in extase te brengen. Hij brengt de beste dance classics, Hollandse hits en andere muzikale hoogtepunten. De avond zal doorgaan tot in de kleine uurtjes.

Waar en wanneer?

De avond vindt plaats in De Leeren Lampe. Het programma begint om elf over negen. Om 20:30 uur gaat de zaal open om je de gelegenheid te geven samen met vrienden een plek te zoeken aan een van onze tafels. Voorverkoop bij Schulten lederwaren en ’s avonds aan de deur. Maar haal op tijd uw kaarten, want vol is vol!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.