Home / archiefcentraal / cool24 uit raalte brengt vol volume in mariakerk

cool24 uit raalte brengt vol volume in mariakerk

De stemming zat er al snel in en vanuit de zaal werd volop meegezongen. Tenslotte was het repertoire bij iedereen bekend en het maakte niet uit of men nu wel of niet op het podium stond. Of het bij iedereen op het eind nog even zuiver was,of dat men inmiddels een beetje schor was, mocht de pret zeker niet drukken.

Voor iedereen was het een geslaagde middag mede dankzij het goede geluid van Fraizle, want een koor goed over laten komen in de zaal is niet eenvoudig. Ook mag dank gezegd worden aan Goesting die zorgde dat de keeltjes op tijd gesmeerd werden. Hopelijk staan er voor deze week geen repetitieavonden gepland, want of de hoge noten dan nog zuiver zijn…

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.