cheque van duizend euro voor speeltuin blekkerhoek

Speeltuinverenigingen in Overijssel konden meedoen aan de prijsvraag. Met de prijsvraag worden speeltuinverenigingen uitgedaagd om (nog) meer voor de buurt te betekenen. Dit kunnen ze doen door activiteiten te organiseren voor nieuwe doelgroepen, samen te werken met andere organisaties en het centrale ontmoetingspunt te zijn voor spelen, bewegen en sporten in de buurt, kern, wijk of dorp.

De jury bestaande uit Jan Bron (lid Raad van toezicht Nuso), Pauline van der Loo (teamleider programma’s Nuso) en Hack Goettsch (directeur Sportservice Overijssel) hebben de tien inzendingen beoordeeld aan de hand van een aantal criteria op het gebied van omschrijving idee, samenwerkingspartners, bijdrage aan de maatschappelijke positie in buurt, kern, wijk of dorp en toelichting op de financiën.

De jury zal de komende tijd de winnaars een bezoek brengen om de cheques te overhandigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.