cheque en hollandse avond voor nicolien tiggelhoven

Op zaterdag 4 februari vindt er bovendien een benefietconcert voor haar plaats in De Herxer Marke in Herxen. Tijdens deze Hollandse avond kan men kijken en luisteren naar optredens van Willem Schoemaker, Rene Janssen, Barbera, Simpelweg Klaas, Gewoon Michel, Kirsten Gerrits, Pieter Spijkerman, Magrietha Gossink en Zanger Pedro.

De zaal is geopend vanaf 20.30 uur; aanvang is om 21.00 uur. Kaarten à 10 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via mob. 06-46967048 of e-mail stichtingnicolientiggelhoven@outlook.com. ’s Avonds aan de kassa kost een kaartje 12,50 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.