carolien 2017 jaar van de voorspoed

In 2017 blijven de terroristische aanslagen en gruwelijkheden. Er komen en blijven dus rampsituaties, maar die zullen uiteindelijk leiden naar een goed geheel. Persoonlijk mogen zielen steeds weer kiezen voor een leven op aarde of in de sferen. Sommige zielen kiezen min of meer bewust voor een leven in de sferen, die kunnen tijdens zo’n ramp overlijden. Vandaag las ik een droom van een mevrouw die voor een splitsing stond. Ze mocht kiezen; links voor zwart en voelbaar eeuwige rust en rechts een tunnel met licht waar ze nog ervaringen kon opdoen. Zij koos voor rechts en ‘zet stappen in’ de tunnel.

Er komen in 2017 grote mogelijkheden om je zelfvertrouwen en eigenwaarde verder te ontwikkelen. Je mag vaste oude patronen doorbreken, bijvoorbeeld van hoe je al generaties lang met elkaar omgaat en bijvoorbeeld de kinderen opvoedt. Je hoeft alleen je denken te veranderen. Dan komen hogere kwaliteiten als respect, eerlijkheid, liefde naar voren en steeds meer hoofd-lichaam eenheidsverbinding in jezelf en met anderen.

Bewustwording, bewust zijn en spiritualiteit in ziekenhuizen, onderwijs en andere organisaties groeit in de vorm van meer aandacht aan mindfulness, yoga en de verbinding van geest, hart en lichaam. Voeding gaat weer meer puur natuur worden, onbewerkte gezonde producten en kruiden(middelen) worden weer belangrijk. Mensen nemen meer vrijheid van gedachten en maken duidelijke keuzes. Bijvoorbeeld de situatie waarin ik zit is ‘klote’, maar ik kies ervoor gelukkig te zijn en positief te denken en met nieuwe mogelijkheden mijn leven te verlichten. Schandalen zoals de foutjes met het mannelijk zaad, waardoor je kind niet je biologische kind blijkt, zullen in de gezondheidszorg en de zorg geregeld door de gemeenten meer naar voren komen.

Er komt steeds meer betaling door te ruilen (materieel en diensten). Bij de belasting zal daar een andere BTW-vorm voor gevonden worden. In Friesland hebben mensen gezamenlijk een huis gekocht voor vluchtelingen. Zo worden nog meer en vaker krachten gebundeld voor mensen die niet voldoende in hun basisbehoeften (dak boven het hoofd, voeding, kleding, zorg) kunnen voldoen. Mensen doen dit vrijwillig.

Zoals de in 2016 overleden Paul Hannink al had voorzien en uitgewerkt, gaan er andere woongemeenschappen ontstaan, waar allerlei leeftijdsgroepen samenleven en samen zijn (en van elkaar leren). Steeds meer besef dat de jeugd de toekomst heeft. Het onderwijs gaat meer afgestemd worden op de individuele leerling door meer (echt) luisteren naar -de vernieuwende ideeën van- de jeugd. De klant gaat voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Ondernemers gaan nog meer specialisatie, service, kwaliteit en vernieuwingen bieden.

Ik heb er zin in! 

Reageer gerust: info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.