carmel college salland presenteert onderwijs in domeinen tijdens open huis

Medewerkers en leerlingen presenteren samen de school. De school is trots op haar 10 onderwijsdomeinen, waardoor kleinschalig onderwijs mogelijk wordt. Ieder onderwijsteam heeft een eigen plek in de school, dit noemen ze een domein. Hier leren en werken leerlingen, docenten en begeleiders meerdere jaren nauw samen. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde leeromgeving en maakt dat de leerling gezien en gekend wordt. Tijdens het open huis zijn vijf domeinen geopend. Er is veel te doen en te beleven.

De school heeft een duidelijke visie op hoe ze leerlingen ondersteunt en begeleidt bij het leren en hun persoonlijke ontwikkeling. Het Carmel biedt onderwijs op alle niveaus: praktijkonderwijs, vmbo basis, kader, gemengd theoretisch, havo, atheneum, atheneum-plus en gymnasium. Uiteraard is er aandacht voor de reguliere vakken, carmel classes en het werken met de schoollaptop. Deze dag is er volop gelegenheid om vragen te stellen en de sfeer op de school te proeven.

Bezoekers voor vmbo en praktijkonderwijs worden verzocht gebruik te maken van de ingang aan de Zwolsestraat 57 of de ingang aan de Florens Radewijnsstraat 6. De ingang voor het open huis havo/vwo is aan de Hofstedelaan 4.

De school roept bezoekers uit Raalte op, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen i.v.m. de verwachte parkeerdrukte rond de school. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.