brett meidoornlaan

De BWM trapte vol op zijn rem, het ABS (Anti Blokkeer Systeem) greep feilloos in. Binnen tien meter stond de BMW stil.

Wat ben je toch een sukkel, dacht de DWM en was in één klap klaarwakker. Door het geopende raampje brieste de BWM: ‘Wil je dood of zo?!’ De WWM (Wakkere Witte Man) bond wijselijk in. Hij was zeker geen BWM (Bange Witte Man) maar had tenslotte maar één parate arm. ‘Nee hoor, ik ben op weg naar mijn moeder. Zij heeft de koffie klaar. Misschien wil jij ook…’ Hier had de OBWM (Ongeduldige Boze Witte Man) duidelijk geen trek in. ‘Mafkees!’, schreeuwde hij en scheurde de Acacialaan op.

In de verte klonk vuurwerk. Het jaar 2017 kon beginnen.

staging2.brettsnap.nl

brettcolumn@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.