brett maandagmiddag

Er werd gekletst. Twee echtparen, actieve vroeg vrijgestelden en aan alle kanten onterecht gepakte Henk Krol mopperaars met een mooi zongebruind kleurtje, boden tegen elkaar op. Eerst met hun succesvolle kinderen, toen met hun fietsprestaties, daarna met hun vakantiebestemmingen.

Het eerste zweet druppelde langs mijn slapen. De gepensioneerden leken immuun voor de extreme temperaturen. Waarom stoorde me dat? Sauna zitten is toch geen prestatiesport, Brett! Maar van de fiets tuimelen en egoschade oplopen liggen dicht bij elkaar. Mijn hartslag schoot omhoog. Liet ik me hier door een paar bejaarden aftroeven in de sauna-zitsport? Het zweet gutste werkelijk uit al mijn poriën. Ik hield het niet meer en richtte me met twee armen tegelijk op. Au! ‘Verdomme, kutschouder’, flapte ik eruit. Daarmee onderbrak ik een vijfsterren cruise met de MS Koningsdam naar de Noorse fjorden.

brettcolumn@hotmail.com

staging2.brettsnap.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.