bibliotheek salland organiseert voorleesontbijt

Die dag lezen talloze bekende én onbekende Nederlanders voor aan peuters en kleuters om zo het voorlezen te stimuleren. Met deze honderden Voorleesontbijten op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bibliotheken en scholen in het gehele land gaat de 14de editie van de Nationale Voorleesdagen van start.

Wat gebeurt waar?

In de Bibliotheek Olst komt Gerda Hulleman, fractievoorzitter van Gemeente Belangen, voorlezen uit dit mooie Prentenboek | woensdag 25 januari om 10 uur.

In de Bibliotheek Heino zal Saskia Koning van Muziek op schoot, een programma brengen rond De kleine Walvis | woensdag 25 januari om 10 uur.  

In Raalte neemt Jonne van Ooijen van Bolleboos muziek de kinderen mee in het verhaal van De Kleine Walvis | vrijdag 27 januari om 9.30 uur.

Door vrijwilligers van het wekelijks voorleesuurtje wordt voor een lekker ontbijtje gezorgd.

Extra: Saskia Koning in de Bibliotheek Olst!

Op maandag 23 januari om 10.00 uur organiseren wij een extra activiteit Boek op Schoot met Saskia Koning. Peuters t/m 3 jaar van harte welkom!

Voor alle activiteiten geldt: vrije inloop voor alle kinderen, aanmelden niet nodig. Alleen als groepen willen komen, willen we graag van te voren weten waar we op moeten rekenen! Dat kan via de mail: kirsten.torenbeek@bibliotheeksalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.