bewoonster gewond bij woningoverval in raalte

Buurtbewoners werden in de nacht van zondag op maandag rond 03.20 uur gewekt door kabaal op straat en waarschuwden de politie. Agenten troffen korte tijd later de 54-jarige vrouw met diverse verwondingen buiten op straat aan. In haar woning trof de politie sporen van geweld aan.

Op basis van eerste onderzoek zouden drie onbekenden de vrouw in huis hebben overvallen en zouden ze er met een donkere Volkswagen Golf vandoor zijn gegaan. Korte tijd later werd in Diepenveen een Volkswagen Golf brandend  aangetroffen. Onderzocht wordt of die wat met de zaak te maken heeft. Inmiddels is wel gebleken dat deze auto kort daarvoor in Deventer was gestolen.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren. In het bijzonder getuigen die rond het tijdstip van 03.20 uur iets gehoord en/of gezien hebben in de omgeving van de Dahliastraat in Raalte. Maar ook getuigen die iets hebben gezien of gehoord kort voor of kort na de autobrand aan De Marke in Diepenveen, waar de brandende auto werd aangetroffen.

De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.