beat palace brengt nederpop terug naar haarle

In dorpshuis Cultura in Haarle klinkt op zondag 12 februari vanaf 14.30 uur muziek van Nederlandse bands uit de jaren ’70 en 80 van de vorige eeuw die in de Top 40 hebben gestaan.

Nederland kende toentertijd niet alleen veel top groepen zoals: Vitesse, Golden Earing, Motions, Tee Set, Herman Brood en his wild romance, George Baker en niet te vergeten Luv. Groepen die bij voorbeeld een top-1 notering in Engeland haalden zoals Pussycat met als leadzangeres Toni Wille. Allemaal muziek die 40- en 50-plussers meer dan 30 jaar later, nog steeds perfect in het gehoor ligt.

“Wij willen jullie nog één keer weer meenemen naar die grandioze tijd”, aldus de organisatie. Beat Palace haalt wederom de draaitafel van de zolder en gaan weer plaatjes draaien met als klap op de vuurpijl komt Toni Willé hits van de jarenlang immens populaire hitformatie Pussycat zingen.

Een kaartje voor de Nederpop-middag kost 10 euro en is te bestellen via staging2.dancepartyhaarle.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.