bandw enthousiast over plannen jubileumfeest luttenberg

Luttenberg700 is al meer dan een jaar bezig met het voorbereidende werk en komt nu in de fase, dat de organisatie van de verschillende activiteiten concrete vormen gaan aannemen.

Een goede indruk maakte het plan voor de uitkijktoren op de berg, die natuurlijk heel mooi past in de toeristische mogelijkheden van de gemeente Raalte. Ook het Middeleeuws Festijn, de kunstroute en 4deVrijheid zijn mooie onderdelen!

“Het is een goed gevoel om te weten dat de gemeenteraad vierkant achter de plannen van Luttenberg 700 staat, want er zal dit jaar nog heel wat overleg over en weer zijn over geld, vergunningen, materiaal en mensen! Alle neuzen staan dezelfde kant op: die van feest in 2018”, aldus de organistatie van Luttenberg700. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.