Home / archiefcentraal / activiteitendag voor jonge mantelzorgers

activiteitendag voor jonge mantelzorgers

Ze worden om 16.00 uur verwacht aan de Zwolseweg 180 in Deventer. De kinderen maken gedurende enkele kookworkshops hun eigen avondeten, waarna er een filmavond volgt. De activiteit duurt tot ongeveer 19.00 uur.

Ben jij een jonge mantelzorger en lijkt het jou ook leuk om aan deze activiteit mee te doen? Meld je dan vóór 20 januari aan bij dirk dijkgraaf via mail: d.dijkgraaf@carinova.nl of bel (06)2033993. Geef hierbij aan of er dingen zijn die je niet mag eten. Wees er snel bij, want vol is vol.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.