Home / archiefcentraal / 40singlescafe bar cafe ruimzicht olst

40singlescafe bar cafe ruimzicht olst

“Maar, het is niet echt het dóel van de singlesactiviteit. Wij willen als relatiebureau de oudere singles (40+) een gezellige avond aanbieden, waar ze geheel ongedwongen in hun eentje naartoe kunnen gaan, zonder verwachtingen. Wij ontvangen iedere gast persoonlijk bij de entree, dit stelt gerust en voelt vertrouwd. Een avond gezellig borrelen en misschien nieuwe vrienden maken. Maar, vanzelfsprekend kun je verliefd worden”, lacht de matchmaker. Vanaf 20.30 uur, entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Adres: Eikelhofweg 9. www.DatingOost.nl/agenda

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.