zanger uit laag zuthem maakt protestsong tegen samsung

De moeilijkheden begonnen voor Noël toen zijn 13 maanden oude Samsung S5 om een software update vroeg en daarna de geheugenkaart niet meer herkende. Het servicepunt van Samsung bij de Mediamarkt kon dat niet repareren en na een grondige inspectie van het toestel werd het aangemerkt als een ‘garantie-geval’.

De juiste procedure is dan om zelf je probleem via de website van Samsung aan te melden waarna een speciale koerier het toestel bij je thuis komt halen verteld hij. Grote service, vond Noel die al jaren toestellen van deze fabrikant heeft.

60 euro
Na drie dagen kwam er mail uit Nuth in Limburg van Dynafix de reparatie afdeling van Samsung Nederland. Zijn telefoon kon gerepareerd worden voor 318 euro, worden teruggestuurd na betaling van 60 euro of gratis vernietigd worden.

Na vele e-mails heen en weer waarin Dynafix geen enkele buiging maakte besloot Shannon om het toestel zelf te gaan halen en op die manier het probleem op telossen. Noël ging vóór een optreden vrijdag in Brussel langs in Nuth. Hij kreeg daar na lang en veel praten zijn eigendom niet mee, niet eerder dan het betalen van 60 euro.

Protestlied
De zanger weigerde dit en toen hij vernam dat ook tv-programma Radar dit weekend melding maakte van de mistanden bij Samsung en Dynafix is hij nu een protestactie begonnen. Hij heeft een lied geschreven wat niks aan de verbeelding over laat.

Noël gaat donderdagmiddag optreden bij de Mediamarkt in Zwolle waar het servicepunt van Samsung zit en daarna bij alle telefoonwinkels in de Diezerstraat om mensen attent te maken op deze rare manier van handelen van de fabrikant.

Ben je daar niet? Dan kun je het nummer hier alvast luisteren:
[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/uhQWFB36FzQ”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.