Home / archiefcentraal / zaalvoetbaltoernooi in hoogerheyne

zaalvoetbaltoernooi in hoogerheyne

De eerste, tweede en derde teams van verschillende regionale voetbalverenigingen strijden op 28, 29 en 30 december om de hoogste eer. Deelnemende verenigingen zijn Haarle, Overwetering, Wijhe ’92, VV Lemelerveld, Wijthmen, SV Raalte en gastheer VV Heino. Op woensdag 28 december spelen de derde teams hun wedstrijden. Vervolgens zijn op donderdag 29 december de tweede teams aan de beurt. Het slotspektakel is op vrijdag 30 december bij de avond voor de eerste elftallen. De wedstrijden beginnen alle avonden om 18.15 uur.

Speciaal vanwege het 40-jarig jubileum is er op dinsdag 27 december nog een mixtoernooi. Dit toernooi is bedoeld voor alle senioren van VV Heino (heren 4 t/m 10 ), veteranen en de vrouwenelftallen. Tijdens dit toernooi worden alle deelnemers gemixt.

Na de wedstrijden volgt de prijsuitreiking in Sportcafé Time Out. De geldprijzen zijn onder andere bijeengebracht door Bouwservice Dennis Hilgenkamp, Sportcafé Time Out, Multimate Heino en hoofdsponsor Banden Centrum Heino van Gerben Ten Broeke. Na de wedstrijden zorgt DJ Jasper Esman voor muziek. Iedereen is van harte welkom; de entree is gratis.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.