Home / archiefcentraal / zaalvoetbaltoernooi heino toe aan jubileumeditie

zaalvoetbaltoernooi heino toe aan jubileumeditie

Op 28, 29 en 30 december wordt door respectievelijk de derde, tweede en eerste teams van verschillende regionale voetbalverenigingen gestreden. Deelnemende verenigingen zijn: Haarle, Overwetering, Wijhe ’92, vv Lemelerveld, Wijthmen, sv Raalte en gastheer vv Heino.

Op woensdag 28 december spelen de derde teams hun wedstrijden. Vervolgens zijn op donderdag 29 december de tweede teams aan de beurt. Het slotspektakel is op vrijdag 30 december bij de avond voor de eerste elftallen. Alle avonden beginnen de wedstrijden om 18.15 uur.

Jubileum
Speciaal vanwege het 40-jarig jubileum wordt er op dinsdag 27 december een mixtoernooi georganiseerd. Dit toernooi is bedoeld voor alle senioren van vv Heino (Heren 4 t/m 10 ), veteranen en de vrouwenelftallen. Tijdens dit toernooi worden alle deelnemers gemixt.

Na de wedstrijden wordt in Sportcafé Time Out de prijsuitreiking gedaan. De geldprijzen worden onder andere bijeengebracht door sponsors: Bouwservice Dennis Hilgenkamp, Sportcafe Time Out, Multimate Heino en hoofdsponsor Banden Centrum Heino van Gerben Ten Broeke. Na de wedstrijden verzorgt DJ Jasper Esman de muzikale invulling van de avonden. Iedereen is van harte welkom, entree is gratis.

Lees ook

Rick Evers: Digitale walvissen

Je houdt een stuk tekst steeds verder van je ogen af, herstelt minder snel na …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.