wouter groot lipman nieuwe trainer sv nieuw heeten

Groot Lipman laat weten heel bewust voor de dorpsclub SV Nieuw Heeten gekozen te hebben. “In Nieuw Heeten zie ik veel ruimte om progressie te boeken, of dat nou in de huidige vijfde klasse of mogelijk in de vierde klasse is. Ik heb veel zin om met deze jonge en gretige groep aan de slag te gaan. Mede door de perfecte accommodatie zie ik de ambitie van de club. Als trainer bij Colmschate heb ik ervaring opgedaan in het trainen van een seniorenteam. Nu ben ik klaar om als eindverantwoordelijke voor het eerste team van SV Nieuw Heeten te staan. Ik hecht veel waarde aan de saamhorigheid binnen een dorpsvereniging, we moeten het namelijk samen doen,” besluit Wouter Groot Lipman.

Nieuw Heeten komt dit seizoen uit in de vijfde klasse, maar heeft met een periodetitel en de derde positie op de ranglijst goede kansen om te promoveren. Het bestuur van SV Nieuw Heeten is zeer tevreden. “We zijn bijzonder blij met onze nieuwe man. Vanuit een aanzienlijk aantal sollicitaties hebben we heel bewust voor Wouter gekozen. We gaan er samen met onze nieuwe trainer een mooie en sportieve tijd van maken.”

Wouter Groot Lipman staat in het dagelijks leven voor de klas op de basisschool in Wijhe. In het seizoen 2014/2015 voltooide de Deventenaar de trainerscursus TCII waarmee hij herenteams t/m de tweede klasse mag trainen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.