Home / archiefcentraal / winterwonderland concert door mannenkoor roalter jongs

winterwonderland concert door mannenkoor roalter jongs

“Ton Nieuwkamp is een professionele dirigent en muzikant, een man waar ik grote bewondering voor heb en juist met deze man en het orkest mogen wij samenwerken”, aldus een enthousiaste Ben de Roos, dirigent van de “Roalter Jong’s.

“Al lang geleden is afgesproken om een keer een gezamenlijk concert te geven. Met WinterWonderland gaan we dat dus dit jaar gestalte geven”, zegt Ton Nieuwkamp.
“Het wordt een gevarieerd concert in kerstsfeer, waarbij zowel koor als orkest in verschillende blokken apart en gezamenlijk hun programma zullen brengen. Vooral de gezamenlijke blokken zijn interessant, waarbij “St. Caecilia” de “Roalter Jong’s” zal begeleiden met hun meest favoriete nummers zoals The Rose, Conquest of Paradise en het Wolgalied. Daarentegen hebben de “Roalter Jong’s” ook verschillende stukken van het orkest ingestudeerd zoals Christmas Prelude, The Sound of Christmas Joy en natuurlijk Winter Wonderland.

Al met al een interessant concert met veel afwisseling waarmee we voor het publiek een fijne kerstsfeer kunnen creëren” besluit Ton Nieuwkamp. De aanvang van het concert is 20.00 uur.

Op dit moment zijn er nog slecht enkele  kaarten beschikbaar. Voor informatie kunt u contact opnemen met het Hoftheater: 0572-361 361 of via www.hofinsalland.nl.

Lees ook

Vijf ‘betaalbare’ huurwoningen erbij in Noorder Koeslag

RAALTE – In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis vijf betaalbare huurwoningen voor één- …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.