wijhe92 met lege handen na fraaie comeback

TKA kwam zondagmiddag goed uit de kleedkamer. In de tweede minuut kon Cihan Ozcan op het scoreformulier genoteerd worden. Twee minuten na de eerste treffer kwam diezelfde Ozcan opnieuw tot scoren en leek het een lastige middag te gaan worden voor de ploeg van Hans van der Hoop.

Na de twee treffers van TKA kreeg de thuisploeg meer tijd en ruimte om haar spel op te pakken. Dit leverde enkele kansen op, maar de stand bleef onveranderd. In de vijfentwintigste minuut waren de bezoekers opnieuw scherp voor het doel van de Wijhenaren en kreeg de Wijhe-doelman de derde treffer van de middag om de oren.

Een 0-3 achterstand in het eerste half uur van de wedstrijd. Het leek een pijnlijke middag te worden voor de thuisploeg. Het team van Hans van der Hoop vocht zich echter terug in de wedstrijd. In de eenendertigste minuut was het Remco Frederiks die de 1-3 wist te maken. Twee minuten na de treffer van Frederiks was het Dion Strijdveen die opdoemde voor het doel van de bezoekers. Hij rondde keurig af en bracht de spanning terug in de wedstrijd. In diezelfde minuut deed Stefan Hollegien datgene wat vijf minuten geleden onmogelijk leek. Hij maakte de derde treffer in drie minuten (!) tijd.

Beide ploegen zochten na vijfenveertig enerverende minuten de kleedkamers op.

In de zevenenzestigste minuut kwam Turkse Kracht Apeldoorn weer op voorsprong. De thuisploeg raakte niet in paniek, zij hadden namelijk al eens voor hetere vuren gestaan.

Echter ging het drie minuten later weer mis. De gasten uit Apeldoorn kwamen vlak na de vierde treffer opnieuw tot scoren en brachten de stand op 3-5. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd kende de scheidsrechter een penalty toe aan Wijhe’92. De strafschop werd benut waardoor de spanning opnieuw terug was in de wedstrijd. Het bleek echter te laat om de tweede comeback te forceren. Na negentig minuten maakte de leidsman een einde aan de wedstrijd en gingen de drie punten naar de bezoekers uit Apeldoorn. Een flinke domper voor de ploeg van Hans van der Hoop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.