wesepe kan niet stunten tegen raalte

Ondanks de nederlaag was Bert van Losser, hoofdtrainer in dienst van Wesepe, tevreden over het spel van zijn ploeg. “Raalte bracht ons al in de derde minuut op een 1-0 achterstand. Vanaf dat moment hebben we lange tijd aardig meegevoetbald en kregen we kansen op de gelijkmaker. We waren een fase zeker niet minder dan Raalte, misschien zelfs wel beter. Na een half uur spelen kreeg ik het idee dat ze bij Raalte wat vermoeider raakten, ze oogden niet helemaal fris. Door brutaler te spelen kregen we voor de rust nog een aantal kansen. In de tweede helft hebben we van alles geprobeerd, ik heb er zelfs nog twee spitsen bij gezet. Maar veel meer dan 2 halve kansen zijn we niet gekomen.” Toch kan de oefenmeester met de laatste nederlaag meer leven dan de verliespartijen tegen SDOL en Koninklijke UD.

Raalte zal volgens Van Losser een goede titelkandidaat zijn, een rol die voor Wesepe waarschijnlijk niet weggelegd zal zijn. “Ik schat in dat we rond plek 4 t/m 7 zullen staan aan het eind van het seizoen.

“We zitten nu even met het hele team samen om de eerste seizoenshelft te evalueren”, vervolgt Van Losser. “Ik vind dat we op de goede weg zijn. Na de winterstop komt er een fase aan met een aantal wedstrijden die we moeten winnen. We moeten nog maar zien of dat gaat lukken. Maar op twee langdurig geblesseerde spelers na hebben we weinig klachten, ondanks dat we een kleine selectie hebben. We staan er beter voor dan vorig jaar rond dezelfde tijd.”

De eerste wedstrijd na de winterstop staat gepland voor 12 februari 2017. Dan staat de thuiswedstrijd tegen Sallandia op het programma, welke om 14.00 uur wordt afgetrapt. Raalte begint de tweede seizoenshelft op hetzelfde moment met een uitwedstrijd tegen SDOL.

Alle uitslagen in de klasse 5G van zondag 11 december:
Koninklijke UD – Go Ahead Deventer 0-3
Nieuw Heeten – FC RDC 2-1
Raalte – Wesepe 2-0
V en L – SDOL 1-4
Terwolde – Sallandia 4-0
Sportclub Deventer – Mariënheem 1-0

De tussenstand in de klasse 5G is als volgt:

PositieTeamGespeeldPunten
1Terwolde1327
2Raalte1326
3Nieuw Heeten1326
4Sportclub Deventer1325
5Mariënheem1319
6Wesepe1319
7FC RDC1319
8SDOL1319
9Sallandia1315
10V en L1311
11Go Ahead Deventer138
12Koninklijke UD135

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.