watervoetbaltoernooi bij zwembad tijenraan in de kerstvakantie

Watervoetbaltoernooi op 6 januari 2017
Het Watervoetbaltoernooi is op vrijdag 6 januari 2017 van 14.00-17.00 uur. Watervoetbal is een soort voetbalwedstrijd in 15 centimeter diep water. De bodem van het zwembad staat dus bijna helemaal omhoog. Met behulp van een grote bal en twee waterpolodoeltjes spelen de teams (4 tegen 4) wedstrijden van tien minuten, zonder keeper. De teams bestaan uit vier jongens en/of meisjes uit groep 5 t/m 8 van de basisschool.
Het winnende team ontvangt kaarten voor de wedstrijd Go Ahead Eagles tegen FC Utrecht. Deelnemen aan het watervoetbaltoernooi is mogelijk door met een team van vier personen op te geven via staging2.sportbedrijfraalte.nl/watervoetbal

Aangepaste openingstijden in de kerstvakantie
In de kerstvakantie zijn er aangepaste openingstijden bij zwembad Tijenraan. Eerste kerstdag zondag 25 december 2016 en Nieuwjaarsdag zondag 1 januari 2017 is het zwembad gesloten. Kijk voor de overige openingstijden op staging2.sportbedrijfraalte.nl

Allerlei spetterende activiteiten in de kerstvakantie
In de kerstvakantie worden er allerlei activiteiten georganiseerd bij zwembad Tijenraan. De hele kerstvakantie ligt de stormbaan in het wedstrijdbad, er is een stoelendans, glijbaanrace, bingoduiken en andere waterspellen. Op dinsdag 27 december is er een Baby-peuterdisco van 09.30-12.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.