vv heino boekt spectaculaire zege op koploper bvc12

De thuisploeg kwam in de vijftiende minuut op voorsprong. Jesper Schokker kwam voor het doel van BVC’12 en rondde beheerst af. Niet veel later kon diezelfde Jesper Schokker uithalen vanaf het vijandige zestienmetergebied. Het vlammende schot was niet te keren voor de BVC-doelman, waardoor vv Heino op een knappe 2-0 voorsprong stond.

De bezoekers kregen enkele kansen op de aansluitingstreffer, maar door goed verdedigend werk van de Heinoërs kon een tegentreffer voorkomen worden.

In de vijfenvijftigste minuut konden de Groenwitte supporters voor de derde keer juichen. Aanvaller Robin Gerritsen maakte de derde treffer van de middag en zette zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong.

Tien minuten voor het eindsignaal kwamen de mannen van BVC’12 op 1-3, maar het was te laat om een comeback te forceren.

“Ik ben heel erg trots op mijn team. Dat begon vorige week al tegen Longa’30 waar we als een collectief hebben gespeeld en een overwinning hebben bewerkstelligd (0-1, red). Vandaag was dat eigenlijk hetzelfde. Er stond een team dat voor elkaar door het vuur ging. Daar ben ik gewoon heel erg trots op”, aldus Heino-hoofdtrainer Steggink.

[tweetwidget type=”single” query=”807963279670779904″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

De Heinoërs gaan na deze knappe zege de winterstop in. Michel Steggink kijkt tevreden terug op de eerste seizoenshelft. “We zijn heel goed begonnen. We hebben een redelijke serie neergezet waarin we zes á zeven wedstrijden goed hebben gespeeld. Daarna kwamen we in een mindere fase, het liep allemaal net niet en vertrouwen was er even niet. We liepen tegen nederlagen aan die niet nodig waren. We hebben het daar met de groep over gehad, maar bijvoorbeeld tegen Longa’30 hebben we een overwinning afgedwongen. Daar zijn we net als vandaag voor elkaar door het vuur gegaan en daar ben ik gewoon trots op.”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.