volleybalvereniging salvora bedankt vrijwilligers en huldigt kampioenen

Met een sportieve activiteit aan het begin van het jaar wordt door volleybalvereniging Salvora weer nieuw leven geblazen in een oude traditie; het ‘oliebollentoernooi’. Voor de senioren, recreanten en A-B-C-jeugd  organiseert Salvora een mixtoernooi in sportzaal Tijenraan. Uiteraard zijn belangstellende toeschouwers van harte welkom om naar de wedstrijden en de feestelijke huldiging te komen kijken.

Tijdens de pauze rond 20.00 uur zullen de jeugdteams die de eerste helft van het seizoen kampioen werden gehuldigd worden. Daarnaast wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal vrijwilligers te bedanken voor hun inzet voor de vereniging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.