uit de bocht gevlogen auto op lemelerberg

De auto kwam om half drie uit de richting van de Langsweg en reed in de bocht naar links de berm in waar precies geen bomen stonden. Daardoor raakte hij in een slip, reed over een heuvel en eindigde tegen een aantal jonge bomen, meldt RTV Oost

Ongedeerd

Een toevallig passerende bus trof de auto aan, de bijrijder alarmeerde de hulpdiensten. Na plaatselijke controle door de ambulance lijkt de man ongedeerd, maar hij is voor de zekerheid afgevoerd naar het Isala in Zwolle.

De man was vermoedelijk onder invloed van alcohol, onderdeel van het ziekenhuisonderzoek is dan ook een bloedproef. De auto is opgehaald door een berger.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.